Προστασία Περιβάλλοντος

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ  

VALMEX ® PRO ENVIRO RANGE

Πολύ-λειτουργικά υλικά για την  προστασία του περιβάλλοντος όπως :Πετρελαιοφράγματα , δεξαμενές πετρελαίου, δεξαμενές βιοαερίου, κοντέινερ τροφίμων κ.λπ.

  • Ανθεκτικές μεμβράνες σε λάδια και χημικά
  • Ευέλικτες και αναδιπλούμενες ( πτυσσόμενο )
  • Απόλυτη ασφάλεια

VALMEX® drinking water

Ο χειρισμός του πόσιμου νερού πρέπει να πληρεί ειδικές προϋποθέσεις  Η μεμβράνη VALMEX ® KTW επιτρέπει υγιεινή αποθήκευση πόσιμου νερού σε διάφορα μεγέθη και τύπους κοντέινερ.

VALMEX® waste water

Τα λύματα , υγρά λιπάσματα ή διάφορα απόβλητα πρέπει πολλές φορές να αποθηκεύονται πριν μπορούν να διατεθούν, να επαναχρησιμοποιηθούν ή να απορριφθούν στο περιβάλλον.Τα φορητά και εύκαμπτα δοχεία , οι δεξαμενές και πισίνες επιτρέπουν γρήγορη διαχείριση και γρήγορες λύσεις .Τα υφάσματα υψηλής αντοχής με πολυεστερική επικάλυψη VALMEX ® Alcryn , ένα ανθεκτικό στα έλαια και χημικά πλαστικό πληρεί τις προϋποθέσεις προστασίας του περιβάλλοντος. .

VALMEX® food grade 

Για τη μεταφορά και την αποθήκευση των τροφίμων .Τα τρόφιμα πρέπει να μεταφέρονται και να αποθηκεύονται κατά καιρούς.Απαιτούνται λοιπόν ευέλικτες λύσεις και σιλό που επιτρέπουν γρήγορες κινήσεις,  εξοικονόμηση χώρου και είναι οικονομικές .Υφιστάμενα δοχεία και σιλό μπορούν επίσης να επικαλυφθούν με τη χρήση του ειδικού υφάσματος VALMEX  ENVIRO ® το οποίο αναπτύχθηκε ακριβώς για αυτό το λόγο από την MEHLER  TECHNOLOGIES.